Surprose.nl

“Surprose me”…… Surprose is de expert als het om rozen versturen gaat. Met het breedste en mooiste assortiment van Europa biedt Surprose de klant een optimale bestelervaring om online een geschenk te bestellen. Alle rozen komen rechtstreeks van de kweker en worden met zorg verpakt in een luxe geschenkverpakking. De gemiddelde orderwaarde ligt bij Surprose aanmerkelijk hoger dan het marktgemiddelde. Conversieratio tussen 3-6%. Levering met DHL of DHL Express binnen 48 uur. Met gratis wenskaart en wens-leverdatum van dinsdag t/m zaterdag.

Assortiment begint bij € 12,50 voor enkele roos, inclusief glasvaas en geschenkverpakking en eindigt bij 1.000 rozen! Rozen zijn per stuk te bestellen of als compleet boeket. Champagne, wijn, bonbons of glasvaas is mee te bestellen.

Surprose staat open voor exclusieve samenwerkingen met publishers voor specifieke doelgroepen. (Bijvoorbeeld rode rozen / dating, regenboog rozen / LHBT, zwarte rozen / gothic).

- Surprose is nieuw op de Nederlandse markt en biedt een gegarandeerde tevredenheid aan haar klanten.

Het team achter Surprose heeft ruim 13 jaar ervaring in de online verkoop van bloemen in geheel Europa. Surprose is volkomen transparant in de herkomst van de rozen. Land van herkomst en de kweker worden genoemd op elke productpagina. Surprose selecteert de beste rozen, bij de beste kwekers ter wereld en biedt ook zeer exclusieve soorten op haar webshop aan. Rozen zijn ook per stuk, in meerdere kleuren van 20 -.1.000 stuks online te bestellen.