Stoov.com

Stoov.com verwarmingsproducten
Stoov.com verwarmt de consument waar en wanneer nodig is. Verwarmde dekens, sierkussens en zitkussens met drie warmtestanden tot 42°C en in diverse award winning designs. De consument maakt direct contact met de warmtebron in de Stoov®. Zo gaat er geen energie verloren en blijft de consument tot vijf uur lang warm.

Dutch Design, made in Holland
Alle producten van Stoov.com worden ontworpen in Nederland. Voor de productie, assemblage & verzending werkt Stoov.com gedeeltelijk samen met sociale werkplaatsen in Nederland. Niet alleen de producten zijn zo energiezuinig mogelijk, ook in de manier waarop Stoov.com de producten maakt en verpakt wordt er naar een zo laag mogelijke ecologische footprint gestreefd.

USP’s
● Dertig dagen thuis uitproberen, plus 100% niet goed geld terug garantie;
● Gratis verzending vanaf €98;
● Voor 19:00 besteld morgen in huis;
● Milieuvriendelijk verwarmen;
● Kostenbesparend. Stoov.com verwarmt de consument waar en wanneer nodig is. Verwarmde dekens, sierkussens en zitkussens met drie warmtestanden tot 42°C en in diverse award winning designs. De consument maakt direct contact met de warmtebron in de Stoov®. Zo gaat er geen energie verloren en blijft de consument tot vijf uur lang warm.