Stickerland.nl

Wie is Stickerland.nl?
Stickerland is onderdeel van Van Orsouw Reclame en is een webwinkel met stickers, laptopcovers, losse vellen stickermateriaal, tegelstickers, muurstickers, carbonfolie en nog veel meer dingen de plakken. Stickerland is al meer dan 10 jaar een begrip op stickergebied en met de grootste internetshop voor sticker en aanverwante artikelen toonaangevend in de markt.

Door compleet eigen ontwerpen en een eigen werkplaats biedt Stickerland.nl een enorm aanbod van zelfklevers die goed worden ontvangen.

Door de juiste prijs/kwaliteit verhouding, maar zeker zo belangrijk, een uitstekende service te bieden, bind Stickerland vele duizenden klanten per jaar aan zich.

Diverse acties:
Stickerland houdt regelmatig acties via de website. Soms met een speciale code, maar vaak gewoon, kortingen en dergelijke.
Hiervan kunt u als affiliate natuurlijk een graantje van meepikken door deze acties extra onder de aandacht te brengen.
Maar ook zonder deze extra acties converteerd Stickerland uitstekend en door het gericht sturen van bezoekers kunt u als affiliate hier zeker een goed rendement uit halen.

Wat betekent dit allemaal voor u als affiliate?
De combinatie van scherpe prijs, goede kwaliteit, een zeer breed assortiment en een zeer opvallende naam zorgen voor een ruime beloning voor u. Stickerland.nl & affiliates
Waarom affiliate worden van Stickerland.nl?

- Naamsbekendheid (naam valt op)
- Goede scherpe prijs;
- Zeer bijzonder product waar iedereen wel iets mee kan;
- Enorm aanbod. Aanbieden kan per productgroep, door u zelf te kiezen.
- Altijd uniek en verjongend;
- Voor interieur (wonen en werken), buiten (automotive, boten, etalages) en nog veel meer.
- Voortdurend wisselende collectie;
- Uniek product.