Spiegelshop.nl

Spiegelshop.nl is gespecialiseerd in het verkopen van spiegels en heeft een ruime keuze uit diverse soorten spiegels. De spiegels worden met 100% gemak, veilig thuis geleverd. Bij Spiegelshop.nl kan er eenvoudig via iDeal worden betaald. Een afmeting die buiten de standaard maten valt, is geen probleem bij dé spiegelshop van Nederland. Bijna elke spiegel kan op maat worden geleverd. Spiegelshop.nl biedt de consument ambachtelijke spiegels met een 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast is het assortiment van Spiegelshop.nl heel divers en zijn de orderwaardes hoog. Spiegelshop.nl heeft daarnaast een specifieke, koopgerichte doelgroep met een hoog conversieratio.

Alle spiegels worden gemaakt in Hengelo en worden boven de € 99,- gratis geleverd. De levertijd bedraagt uiterlijk 14 dagen. Indien de consument niet tevreden is, is het mogelijk om de spiegel binnen 14 dagen te retourneren: dit is mogelijk bij alle standaard maten. Spiegels kopen wordt zo erg makkelijk!

De USP’s van Spiegelshop zijn:

• Gratis verzending vanaf € 99,-
• Snelle bezorging
• Achteraf betalen is mogelijk
• Ambachtelijk gemaakte spiegels
• Spiegels op maat leveren is mogelijk Spiegelshop.nl is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van spiegels. De spiegels komen uit een eigen lijstenmakerij gevestigd in Hengelo. Spiegelshop.nl verkoopt onder andere moderne, industriële en houten spiegels, maar ook klassieke spiegels en barok spiegels in diverse kleuren en formaten.