Sneeuwzekerdeals.nl

Sneeuwzekerdeals.nl is een initiatief en project van Zapper PR, in samenwerking met Explore Edmonton, Edmonton International Airport, Tourism Jasper, KLM en Travel Alberta.

Sneeuwzekerdeals.nl will een nieuwe dimensie geven aan het begrip wintersport, namelijk in de prachtige gebergten van de Canadian Rockies. Dit gebied kenmerkt zich door de sneeuwzekere pistes die men er vanaf half november tot eind april kan vinden.

In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators heeft Sneeuwzekerdeals.nl pakketten samengesteld die de klant de kans geeft op een unieke wintersportervaring in Canada met als motto: ‘Your powderflight to the Canadian Rockies’.

Alle reizen op de website zijn inclusief rechtstreekse KLM-vlucht, hotelovernachtingen, transport (huurauto of shuttlebus) en skipassen. De reizen zijn al te boeken vanaf € 949,- Om de reizen nog aantrekkelijker te maken geeft KLM de klant dit jaar de mogelijkheid om geheel gratis een eigen set ski’s of snowboard mee te nemen op de rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Edmonton International Airport.