Runnerz.nl

Runnerz.nl is de enige Nederlandse website waar uw bezoekers legaal kunnen wedden op de spannendste paardenraces uit het binnen- en buitenland.

€ 25 Bonus
Daarnaast biedt Runnerz.nl haar nieuwe klanten de snelste en makkelijkste online bonus aan. Wanneer uw bezoeker namelijk als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvangt hij/zij bij het spelen van € 50 direct een bonus van € 25! Moet uw bezoeker bij andere kansspelaanbieders meerdere keren storten of spelerspunten verdienen, bij Runnerz.nl ontvangt hij direct zijn bonus!

Runnerz.nl betaalt het meeste van alle kansspelen terug aan de speler, wel 72% van de inzet! En door te beschikken over alle (gewenste) informatie op geordende wijze en de mogelijkheid om races live te volgen, biedt Runnerz.nl haar klanten de wed-ervaring die nergens anders te vinden is!

Live streams
Deelnemers van Runnerz.nl kunnen iedere keer voor een dag de livestreams van de paardenraces gratis krijgen nadat zij €5 hebben gespeeld. Runnerz.nl heeft 40 verkooppunten in Nederland waar consumenten kunnen spelen op paardenraces. De zichtbaarheid van het Runnerz merk in het dagelijks straatbeeld maakt de kans op conversie des te groter.