Rooming.nl

Rooming.nl – Het nieuwste woonplatform bij Tradetracker
Rooming.nl is een snelgroeiend huur- en verhuurplatform waarbij de ontwikkelingen enorm hard gaan. Het platform heeft een grote focus op Studenten, Young Professionals en Expats maar ook voor andere woningzoekenden is Rooming.nl een zeer geschikt platform. Rooming.nl werkt op het moment samen met verschillende universiteiten als Nyenrode Amsterdam, TIO en Hogeschool van Amsterdam. Ten opzichte van 2017 heeft Rooming.nl in 2018 een gigantische groei van 300% in bezoekersaantallen meegemaakt en deze groei zet zicht voort in 2019.

Focus op betrouwbaar huren en verhuren
Rooming.nl heeft betrouwbaar huren en verhuren in een hoog vaandel staan, vandaar dat zowel huurders als verhuurders via Rooming.nl een account aan moeten maken om zichzelf te verifiëren.
Dit verificatiesysteem zorgt er ook voor dat verhuurders eenvoudig en snel potentiële huurders kunnen vinden. Doordat verificatie via sociale media zoals Facebook vereist zijn is het voor verhuurders ook mogelijk om eventuele gedeelde interesses en vriendschappen met de potentiële huurder te achterhalen aan de hand van het matching systeem. Als verhuurder is het ook mogelijk om actief huurders te benaderen. Dit maakt Rooming.nl voor zowel huurders als verhuurders erg snel, eenvoudig, toegankelijk en interessant.

Rooming.nl filtert het aanbod continu op kwaliteit. Wanneer huurders een slechte ervaring hebben met een (potentiële) verhuurder vraagt Rooming.nl dan ook altijd om dit aan te geven. Zo houdt Rooming.nl het platform schoon en worden fraudeurs er zo snel mogelijk uitgefilterd.

Gratis en efficiënt woningen, kamers en appartementen verhuren
Voor verhuurders is het platform van Rooming.nl gratis; het enige wat een makelaar hoeft te doen is een verhuurdersaccount aan te maken, daarnaast zijn er verschillende makelaars die koppelingen hebben lopen om geautomatiseerd het aanbod op Rooming.nl te krijgen. Een makelaar zal bij het verhuren via Rooming.nl dan ook niet tegen onvoorzienbare kosten aanlopen. Nadat het account is aangemaakt kan een makelaar zonder moeite de woningen in het aanbod verwerken.