Republicamoda.com

Republica Moda is een online boetiek die exclusieve leren damestassen & accessoires verkoopt, aangevuld met een bijpassende collectie van sprankelende sieraden.
De collectie wordt maandelijks aangevuld met nieuwe modellen en merken om zo een blijvend uniek en gebalanceerd aanbod te presenteren aan klanten.
Bij Republica Moda vindt men een prachtige assortiment met topmerken die nog niet overal verkrijgbaar zijn. Hiermee weet Republica Moda dat geïnteresseerde bezoekers vaak terug komen en klant worden.

Onze USP’s:
• Gratis verzending
• Gemiddelde besteding klanten tussen de 150 en 200 euro
• Geregeld kortingen van 20%
• Altijd de beste klantenservice voor alle klanten
• Hoge kwaliteit producten met keurige prijzen -> weinig retour
• Verzending op dezelfde of eerste werkdag
• Alle meest gebruikte betaalmogelijkheden beschikbaar
• Vanaf mei 2017 met het gewaardeerde keurmerk Trusted Shops
• Trusted shops biedt koper garantie en collecteert reviews

Omdat Republica Moda dit jaar het mooie groeitempo graag voort zet, wordt de samenwerking met publishers extra gestimuleerd door middel van hoge commissie percentages! Republica Moda verzamelt exclusieve en een tikje eigenwijze tassen, accessoires, portemonnees en sieraden. Voor liefhebbers, zoals jij...
Toegegeven; misschien doen we het ook een klein beetje voor onszelf, omdat wij van Republica Moda nou eenmaal een passie hebben voor mooie ontwerpen!

De oorsprong van Republica Moda ligt in het chique Buenos Aires, Argentinië, waar de liefde voor elegante en klassieke design is ontstaan. Daarna ontdekten we bijzondere merken in andere trendsettende steden zoals Milaan, Amsterdam en Rio de Janeiro, maar ook in Marbella, in het zuiden van Spanje.

Al deze invloeden hebben we uiteindelijk meegenomen naar Republica Moda, om zo tot een verrassende samenstelling van designers te komen, die allemaal hun eigen identiteit en unieke stijl hebben.

De enige overeenkomst is dat zij, volgens hun rijke traditie, slechts gebruik maken van de allermooiste materialen en beste leersoorten.

En echte liefhebbers zoals jij en wij, weten wat een heerlijke ervaring het is om dagelijks dat echte fijne leer te voelen en beleven.

Doordat we allemaal anders zijn binnen het team van Republica Moda, heeft ieder zo zijn eigen voorkeur. Mariel is helemaal weg van de klassieke, stijlvolle uitstraling van het Argentijnse merk Prüne. Magela heeft echt een zwak voor het brutale en gedurfde Braziliaanse Schutz uit haar thuisland, terwijl Laura een onweerstaanbare liefde voelt voor het chique Luz da Lua. En andere collega’s hebben weer een voorkeur voor de betoverende sieraden van de Argentijns-Spaanse Noelia Thames, die ze inspireerde op haar liefde voor Ibiza.

Wat ons samenbindt, is de liefde voor stijlvol en elegant design uit de Modewereld, maar ook de wens om deze passie met andere liefhebbers te delen. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van de fashionistas, zodat we vrouwen zoals jij kunnen blijven verrassen met onze bijzondere collectie!