Repeatcashmere.com

Bij REPEAT cashmere draait alles om mode die de huid verwent. De nadruk ligt op tijdloze, moderne pasvormen en hoogwaardige materialen. Fraaie en exclusieve stoffen in combinatie met hoogwaardig design zijn kenmerkend voor REPEAT cashmere's collecties. De collecties bieden een indrukwekkende verscheidenheid aan hoogwaardige fashion: van elegant tot casual, van heerlijk zachte truien en vesten tot elegante blouses en broeken en daarnaast zijn er natuurlijk ook talloze geraffineerde accessoires. Zodoende kunnen met REPEAT zowel individuele styles als volledige outfits worden gecreƫerd.

Daarbij heeft REPEAT cashmere er steeds voor gezorgd dat hoogwaardig materiaal als cashmere, verfijnde wol en andere hoogwaardige garens altijd betaalbaar bleven.

Sinds 1995 heeft REPEAT zich ontwikkeld tot het leidende merk op het gebied van luxueuze knitwear. Door het gehele productieproces inclusief design en productie zelf te verzorgen kan REPEAT een grotere verscheidenheid aan stijlen en kleuren aanbieden dan haar concurrenten.

Door de aanwezigheid van flagship stores en Bijenkorf shop-in-shops in combinatie met de samenwerking met topmodel Doutzen Kroes wordt de merknaam van REPEAT cashmere continu verder uitgebreid.

REPEAT cashmere heeft zich ten doel gesteld niet alleen de beste luxe knitwear voor een betaalbare prijs aan te bieden, maar ook om haar klanten een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden.

Via onze webwinkel bieden wij onze klanten:
- gratis verzending (voor orders boven EUR 59.-)
- optionele cadeauverpakking
- 14 dagen retourrecht
- uitstekende klantenservice

Voor publishers is REPEAT een aantrekkelijke partner door:
- relatief hoge orderwaarde
- laag retourpercentage
- goede beschikbaarheid van campagnemateriaal/visuals met Doutzen Kroes
- salesgoedkeuring binnen 20 werkdagen Bij Repeatcashmere.com draait alles om mode die de huid verwent. De nadruk ligt op tijdloze pasvormen en materialen en daarnaast op productiemethodes die aan de allerhoogste eisen voldoen.