Refurbished.nl

Alleen op refurbished.nl kun je de beste kwaliteit refurbished producten vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en voorraad. Je krijgt de beste deal aangeboden op basis van voorraad, het geselecteerde product in de gekozen kwaliteit, voor de beste prijs uit voorraad geleverd.

Waarom Refurbished.nl?
• Vrijheid om een refurbished keurmerk te kiezen;
• Vergelijk en bestel de beste refurbished producten;
• Atijd uit voorraad, voor de beste prijs.

Extra service
• Klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar;
• Gratis technische helpdesk;
• 30 dagen niet goed, geld terug;
• Gratis aankoopverzekering (Trusted Shops).

De refurbished keurmerken op refurbished.nl zijn zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en beoordeeld op kwaliteit. Alleen de beste keurmerken zijn beschikbaar op refurbished.nl.

Het voordeel voor de consument is dat op refurbished.nl je niet een product koopt wat door het bedrijf zelf als beste geprezen wordt, wat je doorgaans ziet bij andere aanbieders. Je koopt simpelweg een gecontroleerd en betrouwbaar refurbished product, van de juiste kwaliteit, mét garantie, in jouw gewenste configuratie en gradatie, uit voorraad, voor de beste prijs.

Door deze werkwijze heeft refurbished.nl de groostse voorraad van Nederland en is het conversiepercentage véél hoger dan bij de concurrent.

Als onderdeel van R3BORN heeft Refurbished.nl de missie om samen met u als affiliate en de consument een verschil te maken in onze maatschappij: bijdragen aan het realiseren van een circulaire economie. Zodoende werkt Refurbished.nl ook samen met de Triodos Foundation voor het bedenken en realiseren van duurzame projecten. Refurbished.nl is de beste refurbished webwinkel van Nederland. Refurbished.nl levert diverse refurbished Apple producten. De focus ligt momenteel op refurbished iPhones en iPads, binnenkort volgen MacBooks en andere producten. Vrijheid om te kiezen, vergelijk en bestel, altijd de beste keuze.