Prominent.nu

Prominent gaat voor resultaat:
Prominent houdt van proactieve mensen en wil goed betalen voor mensen die goede resultaten leveren. Mocht er promotiemateriaal missen dan kan dit door Prominent extra ontwikkelt worden. Mocht je als affiliate dus promotiemateriaal missen geef dit aan ons door.

De ideale doelgroep voor de producten van Prominent is 50 jaar en ouder. Iedereen die deze doelgroep(en) specifiek aan kan spreken zal succesvol zijn als affiliate van Prominent.

De producten van Prominent worden rechtstreeks, via winkels en via thuisdemonstraties, verkocht aan consumenten. Door de focus op deze verkoopwijze is directe verkoop van producten via de Prominent website niet mogelijk. Toch wordt er een vergoeding gegeven over gerealiseerde omzet.

De volgende zaken tellen als lead en kunnen gepromoot worden:
• Brochureaanvragen;
• Thuisdemonstraties;
• Nieuwsbriefinschrijvingen;

Er wordt aangeraden om gericht bezoek door te sturen naar de verschillende aangeboden product en landingspagina's. Hiervoor zijn verschillende tekstlinks en banners ter beschikking gesteld die allen leiden naar de best renderende landingspagina’s. Prominent:
Prominent is de grootste aanbieder van zitcomfort in Nederland. Zij hebben meer dan 40+ vestigingen in heel Nederland. Prominent verkoopt haar producten in de winkels maar ook veel tijdens thuisdemonstraties.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren aan hun klanten worden de banken en fauteuils ontwikkelt in samenwerking met ergotherapeuten en kunnen de producten op maat gemaakt worden. Daarnaast heeft Prominent eigen ontwerpers in dienst die hun meubelen ontwerpen. Hierdoor heeft Prominent banken en fauteuils in haar assortiment die alleen bij Prominent beschikbaar zijn (zoals Twist).