Prijsvrij.nl

Op Prijsvrij.nl vindt de consument de reizen van verschillende bekende ANVR/SGR aangesloten touroperators. Op deze reizen krijgt men een extra exclusieve Prijsvrij.nl korting, daarnaast geldt er géén boekingskosten. Of iemand nu op zoek is naar een zonnige strandvakantie, een bruisende stedentrip, een heerlijk weekendje weg of een gezellige wintersport, bij Prijsvrij.nl boekt men deze reis voor de beste prijs. Prijsvrij.nl streeft ernaar de aller-goedkoopste te zijn, met de Beste Deal Garantie betalen uw bezoekers nooit te veel voor hun vakantie. Vinden zij namelijk precies dezelfde reis op een andere website goedkoper, dan betaalt Prijsvrij.nl het verschil terug.

Aanbod van Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl biedt alléén pakketreizen aan óf losse hotels, rondreizen of maatwerkvakanties worden niet aangeboden. De focus ligt vooral op populaire bestemmingen rondom de Middellandse Zee, zoals Spanje (incl. Canarische Eilanden), Turkije, Griekenland, Portugal en Egypte. Maar ook verre reizen naar o.a. Dominicaanse Republiek, Thailand en de Malediven zijn steeds meer in trek. Het aanbod beslaat verder o.a. luchthaven-parking, autohuur, reisverzekeringen en overige extra’s.

De pakketreizen worden allemaal uitgevoerd door erkende ANVR/SGR touroperators en gerenommeerde Duitse reisorganisaties, waaronder: Alltours, ITS Reisen, FTI, Jumbo Tours, De Jong Intra, SunAir, Solfy, Jahn Reisen en Schauinsland. Daarnaast heeft Prijsvrij.nl ook nog haar eigen label: Sunmix. Door het slim en dynamisch combineren van reiscomponenten als vluchten, accommodaties en eventuele transfers, maakt Sunmix het mogelijk om nóg meer te besparen op een vakantie.

Prijsvrij.nl is continu bezig met innovatie en heeft de website volledig in eigen beheer, waardoor er op basis van feedback, veelvuldig testen en het inspelen van trends en ontwikkelingen continu wordt doorontwikkeld om de klant een nóg betere klantervaring te geven. De affiliate feeds wordt bovendien dagelijks geüpdatet.


Voordelen van het Prijsvrij.nl affiliate programma:Service
Naast prijs staat service bij Prijsvrij.nl erg hoog in het vaandel. Op het onafhankelijke reviewplatform Trustpilot waarderen ruim 12.500 klanten de website en de ervaring met de klantenservice met een 8,7.

Veel exposure
U zult Prijsvrij.nl regelmatig voorbij zien komen in de offline media via uitgebreide TV-reclames en bannering rondom sportwedstrijden. Daarnaast adverteert Prijsvrij.nl ook veelvuldig online via o.a. Google, Bing, YouTube en andere sociale media. Kortom: er is veel aandacht voor het merk Prijsvrij.nl wat de conversie alleen maar ten goede zal komen!

Conversie
Vanwege het continu door ontwikkelen van de website en het nauwlettend managen van aanbod ligt de focus op kwalitatieve accommodaties en worden er hoge conversieratio’s en zodoende zeer acceptabele eCPC’s gerealiseerd.

Vergoeding
Bij Prijsvrij.nl wordt veel waarde gehecht aan een goede samenwerking met affiliate partners. Vandaar dat we publishers die veel waarde toevoegen aan onze campagne belonen door middel van een staffelmodel. De standaard commissie is 3%, deze wordt verhoogd naar 3,5% voor 15+ sales en 4% voor 30+ sales per maand. De commissie is een percentage over de totale boekingswaarde en kan daardoor flink oplopen! Prijsvrij.nl biedt alléén pakketreizen aan óf losse hotels, rondreizen of maatwerkvakanties worden niet aangeboden. De focus ligt vooral op populaire bestemmingen rondom de Middellandse Zee, zoals Spanje (incl. Canarische Eilanden), Turkije, Griekenland, Portugal en Egypte. Maar ook verre reizen naar o.a. Dominicaanse Republiek, Thailand en de Malediven zijn steeds meer in trek. Het aanbod beslaat verder o.a. luchthaven-parking, autohuur, reisverzekeringen en overige extra’s.