Patsss.com

Patsss.com is een webshop in erotische artikelen die haar producten aanbiedt op een breed maatschappelijk aanvaardbare wijze. Patsss.com kan door een lage kostenstructuur haar producten aanbieden voor zeer lage prijzen. De slogan is dan ook: Patsss…. Erotiek voor een Habbekratsss….. Uit onderzoek is gebleken dat Patsss.com in meer dan 92% van de gevallen identieke artikelen aanbiedt voor een lagere prijs dan collega erotiek webshops. Patsss.com is dan ook prijsbreker op haar gebied.

Met een breed en ruim assortiment aan erotische artikelen biedt Patsss.com voor ieder wat wils en altijd met de laagste prijs garantie. Patsss.com kan meer dan 100.000 artikelen direct uit voorraad leveren. Dankzij een vernuftig logistiek applicatiesysteem kan Patsss.com de bestellingen altijd volledig uitleveren. Deelleveringen zijn dus uitgesloten. Patsss.com heeft als doelstelling binnen twee jaar de grootste erotiek webshop van Nederland te zijn. Om dit te bereiken is een gedegen Marketingplan opgesteld en is er voldoende budget gereserveerd om dit streven te realiseren.
Medio 2019 wil Patsss.com haar activiteiten Internationaal uitbreiden met webshops door heel Europa.
Grote (buitenlandse) leveranciers hebben aangegeven vertrouwen te hebben in de expansieplannen van Patsss.com en hebben hun medewerking reeds toegezegd.

Patsss.com is opgericht door Patrick Boddaert. Dhr. Boddaert heeft in 1984, samen met zijn broer Adrie, ook het erotiekbedrijf PABO B.V. opgericht. In pakweg 10 jaar tijd werd PABO, met activiteiten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, marktleider in Europa.