Osw.nl

OSW.nl is een online platform waarop particulieren en bedrijven hun voer- en vaartuigen te koop kunnen aanbieden. OSW benadert aangesloten inkopers, doet de onderhandelingen en afhandeling om zo de verkoop zo snel en eenvoudig mogelijk te maken voor de verkopende partij. Deze dienst is geheel kosteloos en vrijblijvend voor de verkoper.

OSW zoekt publishers die promotiemateriaal van OSW op hun websites willen plaatsen, waarmee bezoekers op osw.nl komen en hun occasion middels het formulier aanmelden. Een geactiveerde aanmelding geldt als lead. Gemiddeld wordt 1 op de 5 bezoekers lead.
OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion Software; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote particuliere behoefte was om zonder kosten en gedoe een occasion te kunnen verkopen. Reeds bestaande platforms speelden hier duidelijk niet (goed) op in. Renaldo en Jasper besloten dat wel te doen. Dit groeide uit tot het huidige OSW; dè gratis dienst waarmee u uw auto, motor, caravan, camper of boot online kunt verkopen aan erkende inkopers, zonder zelf de onderhandelingen te hoeven doen. OSW regelt zelfs dat uw occasion wordt opgehaald, aan de deur wordt gevrijwaard en betaald wordt zoals u dat wenst! Zorgelozer kan toch niet?!

Inmiddels is het bedrijf zo gegroeid en nog steeds groeiende. Verschillende afdelingen bundelen hun krachten om het succes op de Nederlandse en Belgische markt te vergroten.