Norgerberg.nl

Norgerberg.nl is gelegen in de Drentse plaats Norg, in de Kop van Drenthe. Vanaf de camping kunnen gasten diverse leuke uitstapjes ondernemen, zo ook uitjes in Friesland en Groningen. Norgerberg.nl is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in het noorden van Nederland. Drenthe staat bekend om de hunebedden en prachtige natuur maar er zijn ook veel andere bezienswaardigheden te bewonderen en activiteiten te ondernemen. Ook de faciliteiten op 5-sterren camping De Norgerberg bieden gasten een heerlijk ontspannen vakantiegevoel. Een duik in het zwembad, een drankje op het terras of een wandeling over het belevingspad. Voor de kinderen is er animatie in het hoogseizoen en zijn er vele speeltuinen en sportvelden. - Verhuur
Voor een vakantie bij Norgerberg.nl hebben gasten een ruime keuze aan accommodaties, geschikt voor maximaal 12 personen. Wordt het een monumentale bungalow, een chalet, een familiehuis, een hooikiep of een boomhut? De verschillende (glamping)accommodaties beschikken over de benodigde luxe voorzieningen voor een geheel ontspannen vakantie in Drenthe. In enkele accommodaties zijn honden ook van harte welkom.

Kamperen
Ook voor een kampeerplaats kunnen gasten kiezen uit verschillende mogelijkheden op 5-sterren Camping de Norgerberg. De keuze bestaat uit: de comfort kampeerplaats, de kampeerplaats met privé sanitair en de kampeerplaats met privé sanitair en buitenkeuken. Alle kampeerplekken beschikken in ieder geval over 10 ampère elektra, riolering, wateraansluiting en tv-aansluiting. Het sanitairgebouw beschikt over vloerverwarming en heeft aparte cabines voor dames en heren. Tevens is er speciaal sanitair voor mindervaliden en kinderen.

USP's
- ANWB 5-sterren camping;
- Gelegen in Norg, in de Kop van Drenthe;
- Bijzondere (glamping)accommodaties;
- Ruime kampeerplaatsen, ook met privé sanitair en buitenkeuken;
- Binnen- en buitenzwembad in één dankzij het schuifdak.