MYoMY.nl

MYoMY.nl (2007) is beroemd geworden met het iconische ontwerp MY PAPER BAG. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak. Inmiddels brengt MYoMY.nl verschillende tassen en accessoires op de markt, waarbij ethiek en esthetiek feilloos worden gecombineerd. Fairtrade, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat.

MYoMY.nl maakt tassen en portemonnees samen met fairtrade productiepartners in India en Bangladesh. De collectie bestaat uit een Essentials collectie (never out of stock), twee seizoenscollecties (spring/summer en autumn/winter) en een aantal Limited Edition drops, zoals de vegan collectie gemaakt van gerecyclede PET flessen in samenwerking met Waste2Wear.

Alle tassen en portemonnees zijn gemaakt van Leather Working Group gecertificeerd leer, wat betekent dat het leer op een duurzame manier wordt gelooid: met minder chroom en zo min mogelijk chemicaliën om de waterzuivering puur te houden.

Promoten van MYoMY.nl is bijdragen aan eerlijke banen en duurzame producten, hierbij alle voordelen op een rij:
• Gemiddelde hoge orderwaarde en weinig retouren;
• Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,- in NL + BE;
• Achteraf betalen mogelijk;
• Trusted Shops keurmerk;
• Beoordelingsscore door klanten: Uitstekend (4.86 / 5.00);
• Maatwerk, toegang tot beeldbank mogelijk.
- MYoMY (2007) is beroemd geworden met het iconische ontwerp MY PAPER BAG. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren zak. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt, waarbij ethiek en esthetiek feilloos worden gecombineerd. Fairtrade, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat.

MYoMY maakt tassen en portemonnees samen met fairtrade productiepartners in India en Bangladesh. De collectie bestaat uit een Essentials collectie (never out of stock), twee seizoenscollecties (spring/summer en autumn/winter) en een aantal Limited Edition drops, zoals de vegan collectie gemaakt van gerecyclede PET flessen in samenwerking met Waste2Wear.