Marlaine.nl

Marlaine is een jong, snel groeiend en ambitieus bedrijf. In de afgelopen 5 jaar heeft Marlaine een enorme groei meegemaakt. Ondanks de toegenomen drukte, scoort Marlaine hoog op betrouwbaarheid en bieden zij kwaliteit tegen een goede prijs.

Door een gericht aanbod, welke meebeweegt met de trends, ligt het conversiepercentage hoog. Dit resulteert in meerdere hardlopende categorieën. Marlaine heeft naast een groot assortiment haak en breibenodigheden allerlei artikelen voor de pasgeboren baby zoals bijtringen, speenkoorden en rammelaars. Wat betreft kralen, oogjes of boeken heeft Marlaine ook een ruime keuze. Naast het grote assortiment is het ook mogelijk om eigen leren labels te maken.

Marlaine ontwerpt ook zelf super leuke patronen voor knuffels, amigurumi, kleding en accessoires voor in huis. Ook staan de ontwerpen regelmatig in het haaktijdschrift Aan de Haak. De patronen kunnen gedownload worden en anders zijn ze te vinden in een handig boekje. Ook kan er direct aan de slag gegaan worden met de complete haakpakketten van knuffels

USP's:
• Hoge betrouwbaarheid;
• Kwaliteit tegen een goede prijs;
• Op de website dezelfde service als in de winkel. - Marlaine is een uitgebreide wolwinkel gevestigd in Zoetermeer en biedt producten aan via de webshop, in de showroom aan de Wattstraat in Zoetermeer en op vele hobby en haak-en breibeurzen in Nederland en België. Bij Marlaine vind je een eigentijds assortiment, persoonlijke service en producten van goede kwaliteit. In het assortiment worden garens van de merken Lana Grossa, Rico Design, Schachenmayer, Scheepjes, Yarn and Colors, Budget Yarn, Lang Yarns, Bobbiny, Lopi, DMC, Madeira en Durable aangeboden.