Luilak.nl

Luilak.nl is dé webwinkel voor originele Zuid Amerikaanse hangmatten. Al meer dan 7 jaar reist Luilak.nl naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste hangmatten in te kopen. Eerlijke handel dus! Vanuit het kantoor in Zwolle zorgt Luilak.nl er voor dat uw bestelling 'origineel' verpakt binnen twee werkdagen bij u thuis wordt bezorgd.

Zo van Zuid Amerika, via Zwolle, bij u in de tuin. Of in de slaapkamer, woonkamer, studentenkamer, op uw balkon of waar u maar wilt genieten van uw Luilak.

Luilak; genieten, fun, lef, authentiek en eerlijke handel.

De gemiddelde orderwaarde bij Luilak.nl ligt rond de 100 euro. Luilak.nl is dé webwinkel voor luieren. Al meer dan 10 jaar reist Luilak.nl naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste producten in te kopen. Eerlijke handel dus. Luilak.nl controleert zelf op kinderarbeid. Sterker nog, Luilak.nl verbindt haar naam aan La Vecina, een kindertehuis in Colombia. Van elk verkocht product schenkt Luilak.nl €1,00 aan dit kindertehuis. Dit kindertehuis staat vlak bij één van de fabrieken waar Luilak.nl haar hangmatten inkopen.

Vanuit Luilak.nl haar kantoor in Zwolle zorgt Luilak.nl er voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. De verzendtijd varieert tussen de 1 en 8 werkdagen, hoelang het duurt voor een product geleverd wordt kun je op de product pagina vinden. Zo van Zuid Amerika, via Zwolle, bij u in de tuin. Of in de slaapkamer, woonkamer, studentenkamer op uw balkon, in de badkamer; waar u maar wilt.

Authenticiteit en eerlijke materialen zijn belangrijk. Daarom staat Luilak.nl voor natuurproducten en producten uit het land van herkomst. Luilak.nl haar hangmatten komen uit Brazilië, Colombia en Ecuador. Luilak.nl haar badjassen en strandlakens komen uit Turkije en Colombia. Ook wilt Luilak.nl kwaliteit leveren. Kwaliteit zit in afwerking en detaillering. Luilak.nl haar badjassen zijn kleurecht, dat geldt ook voor onze strandlakens. Luilak laat je luieren. Luilak is genieten, ontspannen, fun hebben, authentiek en op een eerlijke wijze voor jou gemaakt. Luilak, je verdient het.