Loikidzz.nl

LOI Kidzz
De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt zijn zó leuk, dat leren vanzelf gaat! Supersnel blind typen, een taal leren of extra ondersteuning op de basisschool? LOI Kidzz biedt voor ieder kind de juiste cursus.

Leerzame én leuke cursussen
LOI Kidzz profiteert van de ruim 90 jaar ervaring van de LOI. Alle Kidzz-cursussen worden ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen en game-experts. Altijd staat het kind centraal: de online cursussen zijn volledig afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Kinderen beleven een spannend avontuur en behalen zo spelenderwijs het einddoel.

Plaats nu het LOI Kidzz promotiemateriaal en verdien fors
Voor het plaatsen van LOI Kidzz promotiemateriaal ontvangt u forse salevergoedingen. En nu tijdelijk extra hoog, wacht dus niet te lang!
De naamsbekendheid - LOI Kidzz adverteert oa op TV- en de kwaliteit van de cursussen garanderen een goede conversie. Daarbij genereren de altijd aantrekkelijke actiebanners in de campagneperiodes extra inkomsten voor u.

Persoonlijke aanpak levert hoge conversie op
Voor elke cursus zijn aparte banners beschikbaar. Ook werkt de aanpak van specifieker en dus persoonlijker aanspreken van potentiële cursisten conversie verhogend. Op verzoek kan LOI Kidzz materiaal op maat aanleveren.

Doelgroep
Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar en hun ouders/verzorgers. LOI Kidzz - opgericht in 2005 en onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen - wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de basis die al geboden wordt op school. LOI Kidzz wil niet de plaats innemen van de school, maar een toevoeging zijn wanneer ouders en kinderen daaraan behoefte hebben. De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt, zijn zó leuk, dat leren als vanzelf gaat!