LOI.nl

Bij LOI.nl bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet. U heeft dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu.
Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Onder de naam LOI Kidzz heeft de LOI meerdere succesvolle cursussen speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar, waaronder een typecursus en een cursus Engels.

Plaats nu het LOI promotiemateriaal en verdien fors
Voor het plaatsen van het LOI promotiemateriaal ontvangt u forse sale en lead vergoedingen. En nu tijdelijk extra hoog, wacht dus niet te lang! LOI Kidzz kent bovendien uitzonderlijk hoge leadvergoedingen toe voor een heel laagdrempelig gratis kennismaker.

De naamsbekendheid en het aanbod van ruim 850 opleidingen van LOI garandeert een goed conversie. Daarbij genereren de altijd aantrekkelijke actiebanners in de campagneperiodes extra inkomsten voor u.

Het actieve beheer van het affiliate management systeem binnen de LOI zorgt voor een constante kwaliteit en breed aanbod van het beschikbare promotiemateriaal.

Dit heeft de LOI voor u beschikbaar
De LOI onderscheidt een aantal productgroepen: University, HBO-studies, HBO-cursussen (korte cursussen op HBO-niveau), cursussen, taalcursussen, hobbycursussen, Audiocursussen (lesmateriaal staat volledig op cd). En sinds kort HBO Klassikaal en Cursussen Klassikaal.

LOI Kidzz is een zelfstandig onderdeel van LOI. De uitingen van LOI Kidzz spreken een heel eigen doelgroep aan, te weten ouders van kinderen tussen de 8 en 14 jaar. LOI Kidzz presenteert haar cursussen als leerzaam en vooral heel leuk. De vaardigheden die kinderen leren door de cursussen leveren een belangrijke bijdrage aan de resultaten op school.

Persoonlijke aanpak levert hoge conversie op
Voor elke productgroep ontwikkelt de LOI aparte banners. Het aanbod van beschikbare banners is derhalve groot. Ook werkt de aanpak van specifieker en dus persoonlijker aanspreken van potentiële cursisten conversieverhogend. Op verzoek kan de LOI materiaal op maat aanleveren. De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. En door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en voorop te lopen als het gaat om gebruik van effectieve, nieuwe studiemethodes en leermiddelen. Daarnaast ontwikkelen we steeds weer nieuwe opleidingen volgens de laatste arbeidsmarkttrends, zodat iedereen kan blijven groeien in zijn of haar vakgebied. En zorgen we dat zowel thuis als klassikaal studeren beter in je leven past dan ooit. Niet voor niets is de LOI een van de bekendste opleiders van Nederland met jaarlijks bijna 100.000 studenten.

Al vanaf 1923 toegankelijker onderwijs voor iedereen.
Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties.
Opleidingen in elke denkbare richting, zowel thuis als klassikaal te volgen.
Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK.
Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele apps.