Lease.dekbed-discounter.nl

"Banken en op maat gemaakte boxsprings voor een vast bedrag per maand."

Lease.dekbed-discounter.nl overtreft altijd de verwachtingen van de klant door een uitgedachte invulling van bedrijfsprocessen. Dankzij het gebruik van een professionele fulfillment partner, waar ten alle tijden een voorraad van meer dan 1000 stuks aangehouden wordt, verloopt de logistieke afhandeling van alle orders spoedig en vlekkeloos.

De combinatie van bovenstaande factoren zorgt er voor dat affiliates met een professionele partij in zee gaan waardoor zowel Lease.dekbed-discounter.nl als u profiteert van extra omzet en een aanhoudende stroom nieuwe klanten.

Lease.dekbed-discounter.nl positioneert zich qua prijs onderin de markt, echter is de kwaliteit van de producten juist aan de hoge kant. Deze combinatie is de sleutel tot de succesformule van Lease.dekbed-discounter.nl. Wat betreft de onderkant van de markt, waar vooral de prijsstunters zich bevinden, positioneert Lease.dekbed-discounter.nl zich wel aan de top. Lease.dekbed-discounter.nl straalt totaal geen prijsstunter allure uit en daarnaast biedt Lease.dekbed-discounter.nl gedegen service en kwaliteit aan iedere klant.

USP's
• Een van de eerste aanbieders van boxspring lease;
• Met Dekbed-discounter als achterliggende organisatie een professionele partner met jarenlange ervaring in de e-commerce;
• Vlekkeloze logistieke afhandeling van orders;
• Grote doelgroep;
• Aantrekkelijke commissies.
Lease.dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in boxspring- en banken lease. Met boxspring lease geniet men meteen van ultiem en onbezorgd slaapcomfort, zonder hoge aanschafkosten.

Alle boxsprings worden met de hand speciaal op maat, in Nederland en Duitsland gemaakt. Lease.dekbed-Discounter.nl is overtuigd van de kwaliteit van de boxsprings en geeft daarom 5 jaar garantie. Is er iets mis met het bed of de bank, of lig men simpelweg niet lekker, dan wordt het direct voor de klant opgelost. Gaat men verhuizen? Geen probleem, dan komt Lease.dekbed-Discounter de boxspring gratis uit elkaar halen en in de nieuwe woning in elkaar zetten.