Klanten geven ons een 4.5/5
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
 

Lampenlicht.nl

Waarom adverteren voor Lampenlicht.nl?
• Lampenlicht.nl biedt binnen Tradetracker met haar affiliate programma de hoogste vergoedingen in vergelijking tot andere campagnes rondom verlichting.
• Lampenlicht.nl draagt zorg voor een snelle keuring van geregistreerde bestellingen. De keuringstermijn bedraagt 3-5 weken vanaf de besteldatum.
• Binnen het programma van Lampenlicht.nl geldt er een hoog keuringspercentage van 94%.
• Er bestaat een dedicated affiliate management team dat open staat voor feedback en suggesties voor een betere samenwerking met affiliates met het oog op continue omzetverhoging.

Affiliatebeleid
Het volgende affiliate beleid is geformuleerd ten behoeve van uniforme multi-channel marketing en het verhogen van het vertrouwen van de klanten van LampenLicht.nl. Alle aangesloten affiliate partners dienen zich strict te houden aan het affiliatebeleid van Lampenlicht.nl:

• Affiliate sites die het logo van Lampenlicht.nl opnemen op hun site dienen gebruik te maken van de logo’s zoals deze beschikbaar zijn via Tradetracker. Eigen creaties en afwijkend logo-materiaal zijn niet toegestaan.
• Affiliate sites dienen er altijd voor te zorgen dat het advertentiemateriaal regelmatig geüpdatet wordt. Bannermateriaal en tekstlinks moeten leiden naar de juiste landingspagina’s. Productfeeds moeten frequent ververst worden, zodat deze afstemmen met het actuele productaanbod (1x per dag).

Affiliate sites die verkeerde, verouderde of onjuiste informatie blijven vertonen, zullen verwijderd worden uit het affiliate programma. Bent u op zoek naar een bijzondere lamp? Of wilt u meer sfeer in uw huis aanbrengen met behulp van verlichting? Dan bent u bij hun aan het juiste adres. Zij hebben een zeer uitgebreide collectie lampen en aanverwante verlichtingsproducten in hun verlichting webshop staan. Op alle lampen zit twee jaar garantie en uw bestelling wordt binnen Nederland gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-. Bijna alle lampen in onze lampen shop zijn tevens direct leverbaar. Bestel uw nieuwe binnen- of buitenverlichting dus snel, goedkoop & veilig bij uw online lampenier.