Lacouronneducomte.nl

Van Italiaans design tot klassiek, het ruime assortiment luxe schrijfwaren, lederwaren en accessoires van La Couronne du Comte biedt voor ieder wat wils. La Couronne du Comte behoort met het online assortiment schrijfwaren tot de grootste online aanbieders in de Benelux.

De aangeboden merken behoren stuk voor stuk tot de top in de wereld. Zo is La Couronne du Comte officieel dealer van Graf von Faber-Castell, Waterman, Samsonite, Cross, Castelijn & Beerens, Delta en nog vele andere kwaliteitsmerken en wordt er doorlopend gekeken naar uitbreiding van het aanbod met nieuwe, hoogwaardige producten.

Service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste pijlers bij La Couronne du Comte. Alle aankopen worden kosteloos standaard voorzien van een luxe cadeauverpakking.
Naast de 24-uurs bereikbaarheid van de online winkel zijn ook de telefonische bereikbaarheidstijden zeer ruim: 8.00 uur tot 20.00 uur van maandag tot en met zaterdag. La Couronne du Comte is aangesloten bij onafhankelijke keurmerkorganisaties en accepteert diverse betaalmethoden (Creditcards, Paypal, iDEAL en bankoverboeking via online bestellingen). Tevens wordt de mogelijkheid geboden bestellingen op afspraak af te halen, waarbij naast de eerder genoemde betaalmethoden ook gebruik kan worden gemaakt van PIN of een contante betaling.

Affiliates profiteren van de kennis, service en betrouwbaarheid van La Couronne du Comte; door het grote assortiment van luxe kwaliteitsproducten in het hogere prijssegment ontvangt u al snel een hoge beloning per sale. La Couronne du Comte (Frans voor “De Kroon van de Graaf”) is een onderneming die gespecialiseerd is in luxe, gestileerde en functionele schrijf- en lederwaren, van een mooie vulpen tot een exclusieve pennenset. U kunt bij La Couronne du Comte terecht voor vele bekende en minder bekende kwaliteitsmerken, zoals Sailor en Caran d’Ache.

La Couronne du Comte heeft een fysieke winkel en een internetwinkel. Er wordt een eersteklas en persoonlijke service geboden op alle contacten en transacties met u.