Lacollerette.com

Een LaCollerette.com kraagje is een musthave voor iedere kledingkast. Een LaCollerette.com kraagje balanceert tussen een kledingstuk en een sieraad, het verfraait een garderobe in een handomdraai. Een blik op de collectie van LaCollerette.com toont dat iets simpels als een kraagje veel toevoegt aan een look. Van ingetogen classy en zakelijk tot edgy en uitbundig.
De laatste tijd maakt het losse kraagje een enorme comeback en is het een echt Trend product. De concurrenten van La Collerette.com doen nog niet aan affiliatie dus het is makkelijk scoren voor de publishers.

Zorgt u voor sales via het affiliatie programma van LaCollerette.com bij TradeTracker.com, dan ontvangt u hiervoor een aantrekkelijke vergoeding.

LaCollerette.nl biedt:
- Een goed converterende webshop met een zeer uitgebreid aanbod;
- Aantrekkelijke commissie van 10%;
- Snelle toelating en uitbetaling.

USP's:
- La Collerette is het label voor losse kraagjes
- Hoogwaardige kwaliteit high-end fashion voor een eerlijke prijs
- Sustainably produced in Europe
- Handige verstelbandjes waardoor het kraagje niet gaat draaien
- Verkrijgbaar in 3 maten voor dames en in 4 maten voor kid (one size fits nobody)



Op Lacollerette.com vind u een sterke collectie luxe en basic kraagjes die het hele jaar door aangevuld wordt met nieuwe stijlen. Allemaal met maar één doel: een alternatief bieden voor het updaten van je garderobe, zonder dat u een compleet nieuwe outfit hoeft aan te schaffen.
De uiterst brede dames en kinder-collectie van het Nederlandse label LaCollerette.com laat zien dat klassieke kraagjes wel degelijk vernieuwend en eigentijds kunnen zijn. Zo vernieuwend zelfs dat de Bijenkorf LaCollerette.com uitriep tot winnaar van “A She Story”,de zoektocht naar vrouwelijk ondernemerstalent.