KluizenWinkel.com

KluizenWinkel.com is de online kluizenwinkel van Nederland. Zo vertegenwoordigt Kluizenwinkel.com diverse grote merken als Rottner Tresor, Yale en Sentry. Kluiznewinkel.com is continue bezig dit nog uit te breiden met meer merken. De kracht zit hem in het snel leveren, snelle klantenservice en acceptatie van alle betaalmethodes. Ook passen wij ons aan aan de wens van de klant. Zo ontvangt Kluizenwinkel.com regelmatig de vraag van mensen dat zij graag willen zien wat ze kopen. Het gaat immers om een eenmalige aanschaf die in een keer goed goed moet gaan. Daarom heeft Kluizenwinkel.com een showroom in Lelystad geopend waar mensen hun bestelling kunnen afhalen, bekijken en zodoende wordt de conversie verhoogd. Met de showroom biedt Kluizenwikel.com haar klanten de gelegenheid te zien wat ze kopen. Bovendien worden ze geadviseerd zodat zij de juiste kluis kopen.
Door de lage rente en banken die mogelijk omvallen is de vraag naar kluizen flink toegenomen. Steeds meer mensen besluiten om thuis ook wat achter de hand te houden. Daarbij komt nog dat de crisisjaren hebben gezorgd voor een toename in inbraken en mensen zich beseffen dat ze spullen hebben die hun dierbaar zijn, dus veilig opbergen belangrijk is.

USP's Kluizenwinkel.com
• Verzending tot 21:00 uur van bestellingen en worden de volgende dag geleverd;
• Achteraf betalen via Klarna mogelijk voor particulieren;
• Alleen maar levering uit eigen voorraad (koppeling met eigen magazijn)
• Webshopkeurmerk om u een extra koopveiligheid te bieden (in aanvraag);
• Shopcart recovery.
KluizenWinkel.nl is onderdeel van GBS Shops. Bij al onze webshops is ons motto: behandel klanten zoals wij ook behandeld willen worden.

Zo staan zij achter de volgende zaken:

✓ Snelle beantwoording van vragen

✓ Uitgebreide product informatie met Youtube

✓ Meestal tot 22:00 besteld morgen in huis

✓ Zo veel mogelijk Gratis verzending

✓ Kennis van het product

✓ Bent u niet tevreden stuur het terug

✓ Achteraf betalen voor bedrijven en particulieren

Sinds 2016 zijn zij begonnen met onze kennis en ervaring te delen.

Zo helpen zij nu ook derde met het opzetten, verbeteren of optimaliseren van webshops. Aangezien zij al in de meeste valkuilen getrapt zijn weten zij hoe je dit kan voorkomen.