Kinq.nl

KINQ.nl is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ.nl koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken.

Doordat KINQ.nl zonder tussenhandel (groothandel en/of winkel) rechtstreeks aan de consument levert, kan KINQ.nl voor een zeer scherpe prijs producten leveren. Een voordeel is dat de consument bij KINQ.nl als eerste over een bijzonder product kan beschikken, dat misschien nog niet in de winkel te koop is. Dat is het doel van KINQ.nl, unieke producten leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij KINQ.nl ontvangt iedere klant 2 jaar garantie op hun producten. Er bestaat de mogelijkheid om achteraf te betalen en binnen 14 dagen te ruilen. KINQ.nl staat 24/7 voor haar klanten klaar per mail, telefoon en/of via live support. KINQ.nl denkt daarnaast ook graag mee met hun affiliatepartners. Mochten er speciale wensen zijn of ideeën voor specifieke promoties dan staat KINQ.nl altijd voor haar partners klaar. KINQ.nl is het meest inspirerende online warenhuis voor al uw gadgets, smart devices, audio-video apparatuur en nog veel meer. Bij KINQ.nl koopt u innovatieve artikelen die uw leven makkelijker maken. KINQ.nl biedt een ruime keuze aan unieke producten. Het gaat er niet om zoveel mogelijk producten aan te bieden, maar de producten aan te bieden die een meerwaarde hebben.

De blogs op KINQ.nl inspireren en/of helpen u mogelijk om een keuze te maken. En naast de productinformatie van de fabrikant probeert KINQ.nl u altijd zoveel mogelijk extra informatie te verschaffen.