KantoormeubelBaron

KantoormeubelBaron.nl is d� aanbieder van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Echt alles wat nodig is om kantoorruimte in te richten vind men in het grote en unieke assortiment. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kantoorruimte voor thuis is dus in te richten met de kantoormeubelen van de KantoormeubelBaron.nl. Bureaus, tafels, bureaustoelen, designstoelen, vergadertafels, complete thuiswerksets, opbergkasten en ga zo maar door. Het assortiment van de KantoormeubelBaron.nl bestaat uit meer dan 500 artikelen.

KantoormeubelBaron.nl heeft een eigen bezorgservice en levert de bestelling persoonlijk af. Ook ophalen is mogelijk. KantoormeubelBaron.nl heeft twee vestigingen met in totaal 12.500m2 showroom waar de bestelling direct kan worden opgehaald en bekeken, zodat men niet hoeft te wachten op de levering.

Wat heeft KantoormeubelBaron.nl te bieden?
- Een groot & uniek assortiment;
- Gemiddelde orderwaarde is ? 615,-;
- Alles wat er nodig is om een kantoorruimte in te richten;
- Zowel nieuwe als tweedehands artikelen;
- 12.500m2 showroom;
- Een eigen bezorgservice;
- ? 50,- bezorgkosten bij een winkelmandwaarde van minder dan ? 150,- exclusief btw;
- Ook levering in Vlaanderen;
- Gratis bezorging vanaf ? 150,- exclusief btw in Vlaanderen & Nederland (m.u.v. Waddeneilanden);
- Snelle levering (binnen 2 tot 14 dagen);
- Ook afhalen mogelijk op de locaties in Oosterhout & Vlijmen;
- Uitstekende klantenservice. KantoormeubelBaron.nl is d� aanbieder van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Echt alles wat nodig is om kantoorruimte in te richten vind men in het grote en unieke assortiment. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kantoorruimte voor thuis is dus in te richten met de kantoormeubelen van de KantoormeubelBaron.nl. Bureaus, tafels, bureaustoelen, designstoelen, vergadertafels, complete thuiswerksets, opbergkasten en ga zo maar door. Het assortiment van de KantoormeubelBaron.nl bestaat uit meer dan 500 artikelen.

KantoormeubelBaron.nl heeft met het uitgebreide assortiment altijd wel iets wat past bij de wensen van de potenti�le koper. Zowel voor thuis als voor de volledige inrichting van kantoor. Een uitgebreider assortiment gaat men bij de concurrent niet vinden. Ook zijn de artikelen nog eens erg scherp geprijsd.