Kaboomlaser.com

Over Kaboomlaser
Kaboomlaser.com is een webshop voor Dutch Design wanddecoratie, cadeau artikelen en accessoires van hout, alles met een ecologisch verantwoorde insteek. Kaboomlaser.com ontwerpt en produceert alle producten zelf. Gewoon, hier in Nederland. Kaboomlaser.com haalt dus geen containers vol uit het verre oosten, maar levert unieke producten die in kleine series of op bestelling worden gemaakt. De door Kaboomlaser.com ontwikkelde software genereert prachtige organische patronen die nooit gaan vervelen.

Waarom?
De eerste ideeën voor Kaboomlaser.com ontstonden tijdens de Corona lockdown in het voorjaar van 2020. We wilden een positief geluid brengen in onzekere en vervelende tijden: iets nieuws opzetten waar Kaboomlaser.com mensen blij mee kan maken. En dat is absoluut het doel: mensen verrassen met mooie producten en een verzorgde levering.

Hoe?
Kaboomlaser.com leveren door heel Europa. Verzending binnen NL is gratis vanaf € 40,-. Levering binnen 3 werkdagen, bij producten op maat binnen 5 werkdagen.
Op dit moment hebben we zo'n 100 producten in het assortiment en daar komen wekelijks producten bij. De gemiddelde bestelwaarde is € 45,-.


USP's Kaboomlaser
• Absoluut unieke designs die nergens anders te krijgen zijn;
• Duurzame materialen en verpakking die veel mensen zullen aanspreken. Geen plastic;
• Zeer tevreden klanten (Webwinkelkeur 9.8) en enthousiaste reacties op social media;
• Leuk als cadeau artikel maar zeker ook als relatiegeschenk;
• Geen grootschalige productie maar ambachtelijk, met aandacht en liefde.
- Het doel van Kaboomlaser.com is om mensen blij te maken met mooie, eerlijke producten. Geen dozen schuiven maar producten die met liefde en (voor een groot deel) met de hand worden gemaakt.