Invito.com

Meet the new Invito.com. Invito is niet terug, Invito is Brand New. Nieuwe winkels, nieuwe collectie en een nieuwe eigenaar. Alleen de naam is hetzelfde gebleven. Alles komt samen in het nieuwe Invito concept. Bij Invito.com vindt u meer dan alleen schoenen. Invito.com brengt namelijk ook tassen, accessoires en kleding.

Speciaal voor u selecteert Invito.com de leukste items van de hipste merken. De collectie van Invito.com groeit constant en wordt non-stop aangevuld met de nieuwste items van schoenenmerken als PUMA, VANS, Clarks, Dr.Martens, Bullboxer, Bjorn Borg, P.S. Poelman and many more. Kleding volgens de nieuwste trends komen van brands als Sixth June, Sisters Point, Addmyberry, Amplified ons eigen INVITO homebrand en vele andere merken. Invito outfits shopt u exclusief online óf in onze winkel in Breda.
Invito.com wil dat mensen weglopen met het merk Invito. Om dat te bereiken wijkt Invito.com af van gebaande paden, onder meer met een eigen private label collectie voor mannen en vrouwen, gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en leersoorten die er te vinden zijn.