Iberostar.com

Welkom bij het partnerprogramma van Iberostar Hotels & Resorts. Grijp de kans om commissies te verdienen en om Iberoster te helpen met het stimuleren van de verkoop. Vertrouw op de uitstekende kwaliteit en service van onze hotels en de prestige van ons merk met behulp van uw Publisher website of advertentieplatform om Iberostar Hotels & Resorts te adverteren. Maak uw keuze uit de aanbiedingen en promoties die op het TradeTracker platform en op de website van Iberostar worden aangeboden en maak enorme winst.

Waarom Iberostar promoten?
Toonaangevend merk: met een breed scala aan dromerige hotels in de beste badplaatsen wereldwijd, zijn wij experts in vakanties. Wees onze partner zonder kosten.

Hoge commissies: We delen onze inkomsten met u. Ontvang 6% van het totale bedrag van elke gemaakte boeking.

Stimuleringsschema: Wij bieden commissies tot 7,3%, ook is het mogelijk exclusief promotiemateriaal te verlenen die ons helpen om tijdens bepaalde promotieperiodes extra reclame te maken voor ons merk.

Grote verscheidenheid aan promotiemateriaal: Wij stellen de middelen beschikbaar die u nodig heeft om ons merk te promoten: banners, promotiecodes, links, productcatalogi, enz.

Altijd up-to-date: we werken voortdurend materiaal bij zodat u de nieuwste aanbiedingen en promoties kunt bekijken.

Belangrijke opmerking: er kunnen beperkingen gelden voor gelieerde ondernemingen die dit merk promoten onder concepten als 'koopje' of andere gelijke uitdrukkingen of gebruik van deze voorwaarden in haar promotiecommunicatie. Neem voor meer informatie over deze beperking contact op met onze afdeling Operations.
Iberostar.com is de nummer één hotelketen voor vakantiebestemmingen. Iberostar bestaat sinds 1986 en is een van de eerste hotelketens met meer dan 100 hotels met ruim 70.000 bedden in 16 verschillende landen. Alle hotels zijn gevestigd aan de mooiste stranden wereldwijd. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan groenvoorziening en zwembaden. Iberostar.com onderscheidt zich ook door de kwaliteit en de verscheidenheid van de keuken.