Homedeco.nl

Op HomeDeco.nl vindt iedere interieurliefhebber alles van inspiratie tot shopping! Het assortiment bestaat uit de leukste items van meubels tot accessoires. Deze worden door externe verkopers, merken en winkels, op het platform aangeboden. Zo presenteert HomeDeco.nl niet alleen de grote bekende merken, maar bieden zij ook bijvoorbeeld handgemaakte lampen of schitterende vloerkleden van een nieuw merk aan!

Naast shopping biedt HomeDeco ook oneindig veel inspiratie door de blogposts vanuit het eigen editorial team en de duizenden binnenkijkers die HomeDeco.nl gebruikers zelf uploaden. HomeDeco.nl probeert die inspiratie altijd weer te koppelen aan producten, waardoor de bezoekers naast het ontdekken van items deze ook meteen kunnen aanschaffen.

HomeDeco biedt iedere week nieuwe DecoDeals aan: de mooiste producten van de leukste merken met kortingen tot wel 70%!
HomeDeco is door en voor interieurliefhebbers. Wij delen onze passie graag met jou en voorzien je dagelijks van een flinke dosis wooninspiratie. We gaan op zoek naar de laatste trends, prachtige producten en mooie interieurfoto’s. Ons motto is dan ook: Maak van je huis je thuis!

Ons hoofddoel is om jou te inspireren. Dit doen wij door middel van de blog, waar we (bijna) dagelijks nieuwe artikelen plaatsen om jou op de hoogte te houden en door middel van onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram.