Goossenswonen.nl

Goossenswonen.nl loopt voorop in meubelland en dat is niet voor niets. De collectie van Goossenswonen.nl is alleen bij Goossens te koop en dat maakt de collectie uniek. Naast de unieke collectie hebben ze een aantal top merken toegevoegd aan het assortiment. Dat Goossenswonen.nl een grote speler is in de woon- en slaapwereld blijkt wel uit het aantal maandelijkse bezoekers: Goossens ontvangt iedere maand meer dan 100.000 bezoekers in hun winkels en online weten 450.000 unieke bezoekers de website maandelijks te vinden.

USP’s
• Gratis verzending;
• Unieke collectie;
• Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs;
• Voorraadproducten binnen 1 tot 5 werkdagen in huis
• Dagelijks bereikbaar van 8:30 tot 22:00 uur via chat, WhatsApp, mail of telefoon
• Landelijke dekking met 20 filialen;
• Scherpe aanbiedingen;
• Grote naamsbekendheid in Nederland en de grensgebieden.

Acties
Goossens heeft ieder jaar meerdere acties die aansluiten bij het seizoen en nog twee SALE-acties. Deze acties duren ongeveer steeds 9 weken. Tijdens deze acties heeft Goossens scherpe aanbiedingen voor de klant.

Promotiematerialen
Er zijn drie verschillend productfeeds beschikbaar. Eén met alle producten, één met hardlopers en één met de goedkoopste producten. - Als familiebedrijf ontwerpt en produceert het bedrijf al sinds 1954 meubels voor de woon-, eet- en slaapkamer. Dat doen zij met een scherp oog voor wat hun klanten willen, met veel gevoel voor stijl en passie voor het meubelvak. Die passie heeft de familie Goossens van generatie op generatie overgedragen, inmiddels is de derde generatie werkzaam binnen de organisatie. In totaal heeft Goossens twintig winkels in Nederland en België inclusief een webshop. Hier kunnen klanten zich laten inspireren en terecht voor een advies op maat. Want wat een klant wenst, is iedere keer weer anders.

De vakmensen van Goossens verwerken hun rijke kennis en ervaring in elk nieuw ontwerp en elke nieuwe collectie. Daarbij kiezen zij altijd voor de allerbeste materialen, een degelijke constructie en de modernste productieprocessen. Bovendien werken zij met veel respect voor mens en milieu, in hun werkplaats en daarbuiten. Kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs zijn dan ook vanzelfsprekend bij Goossens. Ieder proefmeubel dat wordt gemaakt wordt grondig gekeurd op bijna 100 punten, zoals kwaliteit, uitstraling en afwerkingsniveau. Pas als alles voldoet aan alle eisen en wensen wordt het meubel een onderdeel van de collectie.