GoedIdeeReizen.nl

Wie is Goed Idee Reizen?
GoedIdeeReizen.nl is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Zij hebben ten doel gesteld om reizen in eigen sfeer binnen het bereik van zoveel mogelijk christenen te brengen. GoedIdeeReizen.nl is zeer prominent aanwezig met aanbiedingen in christelijke kranten en tijdschriften.

Hoe zit Goed Idee Reizen in elkaar?
GoedIdeeReizen.nl heeft een nauwe technisch samenwerken met Kras. De administratie en de automatisering gebeuren bijvoorbeeld op een centrale afdeling. Alle identiteitsgebonden zaken gebeuren op het eigen kantoor van Goed Idee Reizen in Alphen aan den Rijn. Kras is een onderdeel TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland, met merken als Arke en Holland International. TUI heeft zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij, ArkeFly. Door deze grootschalige samenwerking is GoedIdeeReizen.nl een degelijke reisorganisatie met een sterke organisatie waar zij op kunnen terugvallen. De samenwerking is dus vooral in het directe voordeel van de deelnemers aan het affiliate programma.

Waar is GoedIdeeReizen.nl sterk in?
GoedIdeeReizen.nl heeft een uitgebreid aanbod naar vele landen over de hele wereld. Busreizen, vaarvakanties, bijbelse reizen, autovakanties, wintersport, actieve vakanties, en cultuurreizen naar alle populaire bestemmingen met een perfecte reis-prijsverhouding. Deze reizen zijn makkelijk via internet te verkopen. Meer dan 60% van de reizigers boekt online.

Wat levert het u als affiliate op?
GoedIdeeReizen.nl gelooft in affiliate marketing en geeft aan haar affiliates tot maar liefst 3% commissie (afhankelijk van het aantal boekingen) over de basis reissom. Het Goed Idee Reizen programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin de verkoop centraal staat. Verkoopt u één van de producten, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag. Hoe meer u verkoopt, hoe hoger uw beloning!

Voordelen voor u en uw bezoekers
Goed Idee Reizen is een sterk, bekend merk met een betrouwbaar imago en heeft altijd de beste aanbiedingen voor de bezoekers van uw website. Wij hebben een pro-actief beleid naar affiliates toe, affiliate worden van Goed Idee Reizen biedt u vele voordelen!
- Aantrekkelijke vergoedingen;
- Snelle uitbetaling;
- Regelmatige acties en promoties voor affililiates;
- Deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk;
- Landingpagina’s: voor elke bestemming is er een aparte landingpage beschikbaar met alle reizen van de betreffende bestemming;
- Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via u doorgestuurde bezoekers;
- Goed Idee Reizen staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn affiliates serieus neemt als internetdeskundige.

Hoe werkt het?
Goed Idee Reizen werkt samen met het affiliate netwerk Tradetracker. Lees meer over het affiliate programma van Goed Idee Reizen bij dit netwerk. Meld u vandaag nog aan voor gratis deelname aan het affiliate programma van Goed Idee Reizen! GoedIdeeReizen.nl is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. Zij hebben ten doel gesteld om reizen in eigen sfeer binnen het bereik van zoveel mogelijk christenen te brengen. GoedIdeeReizen.nl is zeer prominent aanwezig met aanbiedingen in christelijke kranten en tijdschriften.