Girassolvakanties.nl

Girassol Vakanties is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij deze organisatie. Girassol Vakanties heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Portugal en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. De reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is graag behulpzaam bij het samenstellen van een reis.

Girassol Vakanties is bijzonder goed thuis in het prachtige Portugal. Maak kennis met de zonnige Algarve, het bloemeneiland Madeira, de Azoren, het binnenland van Portugal of de steden Lissabon en Porto. Ontdek Portugal d.m.v. één van onze vele Fly-Drives. Niet alleen verschillend in route, maar ook gevarieerd in reisduur met een brede keuze uit accommodaties. Verblijf in een hotel, Pousada, Solares of Quinta van Nederlandse eigenaren. Girassol Vakanties biedt maatwerk. Een vakantie naar Portugal verlengen of in een andere accommodatie verblijven dan in het programma staat aangegeven? Het kan allemaal!

Relevante traffic is essentieel voor het succesvol ondernemen op internet, zo ook voor Girassol. Belangrijk daarbij is dat de traffic van goede kwaliteit is. Relevantie staat daarom hoog in het vaandel.
Heeft u een website die enigerlei verwantschap heeft met vakanties naar Portugal? Of een website die raakvlakken heeft met de doelgroep? Dan zouden ze het leuk vinden om met u samen te werken.
We zien uw reactie met interesse tegemoet!

Vergoedingen
De gemiddelde boekingswaarde voor Girassol is €1800 -. Dit betekent dat de vergoeding kan oplopen tot €90 per order! Girassol Vakanties is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij deze organisatie. Girassol Vakanties heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Portugal en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. De reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is graag behulpzaam bij het samenstellen van een reis.