Gameballs.nl

Gameballs.nl biedt bezoekers een combinatie van kwalitatief goede sportartikelen voor de scherpste prijzen in de markt en uitstekende servicevoorwaarden. Zowel voor de professionele als recreatieve sporter is goed materiaal financieel bereikbaar.

Gameballs.nl streeft ernaar om zo breed mogelijk assortiment te hebben en bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Klanten kunnen bij Gameballs.nl terecht voor A- en B-merken, maar ook budgetvarianten zijn aanwezig. Vandaag besteld is morgen in huis. En dat mer een persoonlijke benadering en professioneel advies voor iedereen.

Enkele USP's van Gameballs.nl:
• De scherpste prijzen binnen de sportbranche vanwege uitstekende contacten met leveranciers.
• Jong en gedreven personeel in combinatie met de ervaring van de eigenaar.
• Kwalitatieve producten van verschillende A-merken als Spanding, Debystar, Mikasa, Gala, Nike, Adidas, Molten, Hummel etc.
• Mogelijkheid tot personaliseren van artikelen voor zowel consumenten aks verenigingen. Denk hierbij aan teamwear, logo's en geïndividualiseerde producten van verenigingen.
• Product op voorraad? Wordt de volgende werkdag geleverd. Gameballs.nl is de sportartikelen webshop van Nederland! Zij zijn met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. Zij richten zich voornamelijk op de online verkoop van sportartikelen, afhalen op het hoofdkantoor is echter ook mogelijk op afspraak.