Gadgetsgift.nl

Gadgetsgift.nl is een jonge, dynamische organisatie die graag verder kijkt dan haar grenzen. Hun medewerkers reizen heel de wereld af voor de beste en nieuwste producten. Zo kun je denken aan gadgets, kado’s, speelgoed en relatiegeschenken. Door hun efficiënte manier van werken kunnen zij de bezoekers topproducten aanbieden tegen een scherpe prijs. Multismart is een jonge, dynamische organisatie die graag verder kijkt dan haar grenzen. Hun medewerkers reizen heel de wereld af voor de beste en nieuwste producten. Zo kun je denken aan gadgets, kado’s, speelgoed en relatiegeschenken. Door hun efficiënte manier van werken kunnen zij hun klanten topproducten aanbieden tegen een scherpe prijs.

We streven ernaar om multifunctionele, slimme en unieke producten aan te bieden. Vandaar hun bedrijfsnaam ‘’Multismart’’

Het hoofdkantoor is gevestigd in een ultra moderne bedrijfsruimte. Iedereen is welkom. Daarnaast bestaat het team uit zes enthousiaste medewerkers dat heel actief is in binnen- en buitenland.