Fiets.nl

De Fiets magazine is ruim 30 jaar dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het blad verschijnt maandelijks en informeert de bezoeker over hoe zij het meeste uit hun hobby kunnen halen. In elke editie komen onderwerpen zoals materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden aan bod.
In de shop van Fiets magazine kan iedere sportieve fietser zijn of haar hart ophalen. Bezoekers vinden er interessante abonnementsaanbiedingen van Fiets magazine maar kunnen er ook terecht voor losse nummers en speciale uitgaven. Daarnaast is Fiets hard bezig met het ontwikkelen van een eigen producten die het fietsen leuker maken. In Fiets worden iedere maand verschillende racefietsen, mountainbikes en gadgets getest.

De lezers en bezoekers zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in alles wat met racefietsen en mountainbiken te maken heeft. De Fiets shop is dus het ideale medium voor het verkopen van producten op gebied van fietsen.