Dokteronline.com

Het promoten van het Dokteronline.com platform hoeft niet alleen interessant te zijn als men alleen beschikt over een website in de medische niche. Zo heeft Dokteronline.com als voorbeeld ook diverse actieve publishers met blogs in de beauty branche. Maar het platform biedt nog veel meer mogelijkheden!

Door de aantrekkelijke commissies is het dus zeker de moeite waard om te bekijken of er mogelijkheden zijn om de affiliate campagne van Dokteronline.com te promoten.

Kerngegevens Dokteronline.com campagne:
• 1.300.000 unieke bezoekers per maand;
• Gemiddelde conversieratio van 2,33% vanuit affiliate marketing;
• Een gemiddeld orderwaarde van € 130,-;

Talen/Landen:
• Het Dokteronline.com platform is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Zweeds en Pools.
• De met Dokteronline.com samenwerkende apotheken leveren in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Polen, België, Denemarken, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland.

Indien u als affiliate uw ideeën eerst wilt bespreken, wilt brainstormen, of een ander idee of vraag heeft kunt u contact opnemen via de Ticketberichten of een e-mail sturen naar affiliates@dokteronline.com. - Dokteronline.com is een online dokterservicedienst en geen online apotheek of internetapotheek. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt bezoekers desgewenst in online contact met medische specialisten en/of apotheken. Dokteronline.com verkoopt noch levert genoemde producten en biedt deze ook niet (namens apotheken of derden) aan. Dokteronline.com verstrekt slechts productinformatie en prijzen van derden (o.a. (online) apotheken). De door derden aangeboden producten kan men veilig (en anoniem) via Dokteronline.com bestellen. Op Dokteronline.com staan meerdere artikelen en diensten genoemd. Voor sommige is een doktersrecept nodig en andere artikelen zijn gewoon vrij te bestellen.