DeWijnsite.nl

DeWijnsite.nl is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland. In samenwerking met de betere wijn en champagne importeurs van Nederland heeft DeWijnsite.nl een sterk assortiment uitgezocht. De nadruk ligt hierbij niet op een breed assortiment maar juist op een beperkte collectie top wijnen die een hoge omloopsnelheid hebben.

In de webwinkel van DeWijnsite.nl kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op DeWijnsite.nl. DeWijnsite.nl staat garant voor een snelle levering in Nederland.

Cross-selling
Cross-selling is mogelijk dankzij een koppeling tussen de campagnes. Deze koppeling zorgt ervoor dat u als affiliate vergoed wordt als uw bezoeker via campagne A van Bloemboetiek Stevenshof binnenkomt, maar bij campagne B een aankoop doet. Een belangrijke voorwaarde is wel dat u zich aanmeldt voor alle campagnes van Bloemboetiek Stevenshof.

De koppeling geldt voor de volgende campagnes:
• DeBallonnensite.nl
• DeKnuffelsite.nl
• DeValentijnsite.nl
• DeWijnsite.nl
• Flowers4u.nl deWijnsite.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op hun internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder Trikerbike, Skatebike, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel Nederland.