Desigual.com

Elk seizoen komt het Desigual.com team - bestaande uit 20 designers - met een nieuwe collectie van meer dan 1000 items aan kleding en accessoires gebaseerd op één specifiek concept. Een concept die een lijn trekt door de collectie en de achterliggende filosofie. Thus Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow en Life is Cool, zijn enkele motieven die Desigual.com ver hebben gebracht.

De Desigual.com collecties – voor dames, heren en kinderen - spelen in op een gezondheid, kwaliteit van leven, vrije tijd en ecologische producten. De producten in deze collecties, zijn opzettelijk ontworpen zonder in te spelen op de huidige trends. Zo blijft Desigual.com exclusief. De hoge kwaliteit Desigual.com biedt in zowel eigen design, kleurgebruik en stoffen creëert een hoge toegevoegde waarde in iedere kledingkast. Desigual.com maakt geen gebruik standaard stoffen of patchworks, alle materialen hebben hun eigen identiteit. De spirit is jong, blij, geïmproviseerd en spontaan maar met een dosis stijl en gevoel voor fashion.
Desigual.com ontwerpt unieke kleding voor de collecties Dames, Heren, Kids, Accessoires, Schoenen, Wonen, Sport & Beauty, die via 17 verkoopkanalen gedistribueerd worden, waaronder 500 eigen- en franchisewinkels en 8.000 multi-brand spaces.