Dakraamgordijnen.nl

Dakraamgordijnen is de exclusieve importeur en distributeur van Bloc producten in onder andere Nederland en Belgie. Het innovatieve, simpel te installeren en energie besparende ontwerp van Bloc kunt u nergens anders krijgen dan via de webshops van Dakraamgordijnen en Bloc Rolgordijnen.
Zij leveren rolgordijnen en horren voor alle dakramen. Hoge kwaliteit rolgordijnen voor een lage prijs. Zoekt u een voordelig rolgordijn dat zeer eenvoudig te installeren is? Bekijk hun dakraamgordijnen en insectenhorren. Hun dakraamgordijnen kunnen lichtdoorlatend of volledig verduisterend geleverd worden.

Premium Dakraamgordijnen
Geschikt voor: VELUX ®, Fakro, ROTO, Rooflite, Okpol, Luctis, Dakstra, meer...
Dakraamgordijnen van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs. Deze gordijnen zijn uniek in Nederland. Met de beste materialen en ons gepatenteerde ontwerp maken zij deze rolgordijnen die altijd perfect in uw dakraam passen.
• Lichtdoorlatend of compleet verduisterend.
• Drie jaar garantie.
• Grote keuze uit trendy kleuren.
• Past in elk dakraam.
• Simpele installatie.
• Snel geleverd.

Basic en Budget Dakraamgordijnen
Voordelige rolgordijnen voor VELUX ® en Fakro dakramen.

Insectenhorren
Dezelfde isolerende technologie die wordt gebruikt voor uw dakraamgordijn, wordt ook toegepast op hun insectenhorren om insecten buiten de deur te houden als uw raam openstaat. Ook voor de instectenhor geldt dat zij op maat wordt gemaakt voor uw raam.

Nog meer redenen om te adverteren voor Dakraamgordijnen.nl:
• Dakraamgordijnen.nl biedt binnen Tradetracker met haar affiliate programma de hoogste vergoedingen in vergelijking tot andere campagnes rondom interieur.
• Dakraamgordijnen.nl draagt zorg voor een snelle keuring van geregistreerde bestellingen. De keuringstermijn bedraagt 3-5 weken vanaf de besteldatum.
• Er bestaat een dedicated affiliate management team dat open staat voor feedback en suggesties voor een betere samenwerking met affiliates met het oog op continue omzetverhoging.

Affiliatebeleid
Het volgende affiliate beleid is geformuleerd ten behoeve van uniforme multi-channel marketing en het verhogen van het vertrouwen van de klanten van Dakraamgordijnen.nl. Alle aangesloten affiliate partners dienen zich strict te houden aan het affiliatebeleid van Dakraamgordijnen.nl:

• Affiliate sites die het logo van Dakraamgordijnen.nl opnemen op hun site dienen gebruik te maken van de logo’s zoals deze beschikbaar zijn via Tradetracker. Eigen creaties en afwijkend logo-materiaal zijn niet toegestaan.
• Affiliate sites dienen er altijd voor te zorgen dat het advertentiemateriaal regelmatig geüpdatet wordt. Bannermateriaal en tekstlinks moeten leiden naar de juiste landingspagina’s. Product feeds moeten frequent ververst worden, zodat deze afstemmen met het actuele productaanbod (bijvoorbeeld eens per 2 weken).

Affiliate sites die verkeerde, verouderde of onjuiste informatie blijven vertonen, zullen verwijderd worden uit het affiliate programma.
Dakraamgordijnen is de exclusieve importeur en distributeur van Bloc en Ouro (by Bloc) producten in onder andere Nederland en Belgie. Het innovatieve, simpel te installeren en energie besparende ontwerp van Bloc kunt u nergens anders krijgen dan via de webshops van Dakraamgordijnen en Bloc Rolgordijnen.

Het merk Bloc wordt bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en verzonden vanuit het ultra moderne high-tech lab in Noord Ierland. Gespecialiseerde ingenieurs en toegewijde technici werken daar intensief samen om voor u het nieuwste, meest innovatieve rolgordijn te ontwikkelen dat er op de markt verkrijgbaar is. Hun doel is om simpele, slimme en innovatieve rolgordijnen te maken, die het altijd doen. Zij gebruiken daarvoor prachtige stoffen en duurzame, degelijke onderdelen. Voor ieder raam in uw huis maakt Blocrolgordijnen een oplossing voor u op maat. Grote ramen, kleine ramen of dakramen, het maakt niet uit er is altijd een systeem dat past. De gordijnen kunnen overal hangen, in koude, tochtige ruimtes zorgen zij voor een comfortabele isolatie, terwijl zij in lichte, vrolijke slaapkamers kunnen zorgen voor verduistering wanneer nodig. Omdat alle gordijnen op maat worden gemaakt en onze stoffen in alle systemen passen, kunt u dezelfde stof voor ieder raam gebruiken. Een dakraam naast een gewoon raam? Geen punt: de stoffen en systemen zien er identiek uit.

Bloc wil zich onderscheiden door op maat gemaakte producten, in een uitgebreid kleurenassortiment en van een simpel gordijn tot een aangekleed systeem met prachtige detaillering en accessoires en alles wat daartussenin zit. Aan u de keus. Bloc garandeert u een kwalitatief hoogstaand rolgordijn, op maat voor u gemaakt voor een uiterst concurrerende prijs. Het gepatenteerde EasyFit systeem maakt installatie kinderlijk eenvoudig. Het BlocOut systeem kan volledig verduisteren en isoleert. Het gordijn kan tot 46% besparen op uw energierekening. Niet voor niets is het gekozen tot “Energiebesparend product van het jaar 2012” door de onafhankelijke British Blinds and Shutters Association. Blinds but better.