Correctbook

Correctbook.com biedt uitwisbare notitieboeken en bijbehorende accessoires. Bij het gebruik van een Correctbook hoort ook een app, hiermee kunnen alle aantekeningen ingescand worden voordat deze uit het schrift worden gewist en de pagina?s herbruikt kunnen worden. Correctbook.com heeft hiernaast een missie; schrijven toegankelijk maken voor iedereen op de wereld. Voor iedere verkoop zorgt Correctbook.com voor schrijfmateriaal van ��n kind in Afrika! Daarnaast is het gebruik van een uitwisbaar notitieboek ook ontzettend milieuvriendelijk.
Correctbook werkt graag samen met kwalitatieve affiliates die mee willen helpen in de strijd tegen analfabetisme en het milieu een warm hart toedragen.

USP's:
? Eerlijke commissie voor publishers in elke stap van het proces;
? Reageert snel op berichten;
? Commissies worden regelmatig gekeurd;
? Periodieke acties voor consumenten die conversies aantrekkelijker maken.
Correctbook.com is ontstaan in 2014 toen oprichter Sam in Zuid-Afrika zag wat echte armoede was en wat het effect is van analfabetisme. Vanuit de wens om daar verandering in te brengen zijn Correctbook uitwisbare notitieboeken ontstaan die bijdragen in de strijd tegen analfabetisme. Het uiteindelijke doel? Zo veel mogelijk kinderen voorzien van herbruikbaar schrijfmateriaal zodat ze betere kansen op school hebben. Tot dusver zijn er al ruim 500.000 kinderen geholpen!