Condoomfabriek.nl

Condooms online bestellen kan eenvoudig en snel op Condoomfabriek.nl. De klant kan kiezen uit verschillende condooms in alle soorten en maten. Bovendien wordt de bestelling anoniem en discreet verzonden. Zo kan de klant kiezen uit diverse soorten condooms van meerdere topmerken zoals Durex, My Size of Wingman.

Het assortiment van Condoomfabriek.nl bevat naast de standaard condooms ook verschillende soorten condooms met iets extra's om het seksleven wat spannender te maken, zoals het glow in the dark condoom, een ribbel condoom, een XL condoom of het latex vrije condoom. Maar ook de condooms met diverse soorten smaken, het stimulerende noppen condoom en vele andere condooms vind de klant terug in het assortiment. Een condoom anoniem kopen doet de klant natuurlijk bij Condoomfabriek.nl! Gemakkelijk en discreet bestellen.

USP's:
• Voor 23:30 besteld, morgen in huis! ook in België;
• Retour 14 dagen na aankoop;
• Gegarandeerd dat verkochte zaken vrij zijn van meteriaal-, ontwerp- en fabricagefouten gedurende een periode van 6 maanden na levering;
• Veilig betalen d.m.v. iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving en Achteraf. - Condooms online bestellen kan eenvoudig en snel op Condoomfabriek.nl. De klant kan kiezen uit verschillende condooms in alle soorten en maten. Bovendien wordt de bestelling anoniem en discreet verzonden. Zo kan de klant kiezen uit diverse soorten condooms van meerdere topmerken zoals Durex, My Size of Wingman.