Carnavalskostuumwinkel.nl

Carnaval en verkleedfeestjes zijn de laatste tijd razend populair. Ook na de carnavalsperiode blijven carnavalskostuums en verkleedaccessoires erg goed lopen. Profiteer hiervan en begin nu met het promoten van de Carnavalskostuumwinkel.nl

Deze winkel verkoopt een groot assortiment carnavalskostuums, verkleedkleding en verkleedaccessoires voor dames, heren en kinderen. Alle bekende verkleed thema’s kunt u hier vinden, zoals ziekenhuis, piraten, indianen, politie, brandweer, disco, cowboy, gangster, pimp, horror, bekende sterren en nog veel meer.

De Carnavalskostuum winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Zij exploiteren verschillende goedlopende online winkels, waaronder Bellatio.nl, Partyshopper.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners in continu bezig met het verbeteren van hun winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.

Hoe meer sales u maakt op jaarbasis, hoe hoger de partnerafdracht wordt. Van 8% tot 12% van de gemaakte omzet. Loyale en goed scorende partners kunnen tevens in aanmerking komen voor interessante voordelen en speciale beloningen.

U kunt contact opnemen met een van de promotiemedewerkers via 0031(0)72-5646576 voor vragen of meer informatie. De Carnavalskostuumwinkel.nl verkoopt een groot assortiment carnavalskostuums, verkleedkleding en verkleedaccessoires voor dames, heren en kinderen. Alle bekende verkleed thema’s kunt u hier vinden, zoals ziekenhuis, piraten, indianen, politie, brandweer, disco, cowboy, gangster, pimp, horror, bekende sterren en nog veel meer.