Captaincruise.nl

Captain Cruise verkoopt cruisereizen. Echter biedt Captaincruise veel meer! Op de website worden alleen cruise only prijzen aangeboden, waardoor voor elke klant een op maat gemaakte reis kan worden samengesteld en aangeboden. Elementen die toegevoegd kunnen worden zijn o.a. vluchten, transfers, excursies, drankpakketten en verzekeringen.

Captain Cruise komt binnenkort met diverse thema cruises en pakketreizen die de klant kan upgraden zoals zij deze willen.

Cruisen is voor jong en oud! Hoe ideaal is het om 1x de koffer uit te pakken en de hele wereld te kunnen ontdekken. Elke ochtend als de gordijnen opengaan is het schip in een andere stad! En niet te vergeten dat het steeds meer all-inclusive is, waardoor de klant van tevoren weet wat deze kwijt is qua kosten en onbezorgd kan genieten van de ultieme droomcruise.

Captain Cruise, Explore The World On The Ocean! Captain Cruise bestaat in 2018 10 jaar. Captain Cruise heeft een groot aanbod met de laagste prijsgarantie. Tevens staat persoonlijke service voorop. Online zijn er geen boekingskosten. Verder waarderen klanten Captain Cruise gemiddeld met een 9,6.