Canadaplus.nl

CanadaPLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van CanadaPLUS erg voordelig. CanadaPLUS biedt verschillende reistypen aan naar Noord-Amerika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen of losse reisonderdelen.

CanadaPLUS is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils!

Brancheverenigingen
CanadaPLUS is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
CanadaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. CanadaPLUS is toonaangevend specialist op het gebied van Canada rondreizen. Tijdens de rondreizen van CanadaPLUS krijgt u de kans om de hoogtepunten van Canada te ontdekken en wordt voor een overgetelijke ervaring gezorgd. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.