Best-direct.nl

Best-direct.nl biedt sinds 1992 een uitgebreid scala aan innovatieve en 'probleemoplossende' teleshopping artikelen, welke vaak bekend zijn van TV. Van crosstrainers tot aan Plug-in mini kachels; de artikelen van Best-direct.nl zijn te zien op Nederlandse teleshopping zenders zoasl Tell Sell op RTL4, Net5, RTL5, SBS6 en SBS9.

De Best Direct webshop is de originele en door ISL gecertificeerde 'As Seen on TV' webshop, met alle artikelen rechtstreeks van de fabrikant. Best Direct biedt bekende merken zoals Starlyf, Velform, Gymform en Comfortisse in de categorieën Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen en Tuin & Klussen. Door het slimme distributiecentrum kan best Direct alle artikelen binnen 24 uur thuisbezorgen. Voor 22:00 besteld, is morgen in huis.

Naast een uitgebreid assortiment van teleshopping artikelen, biedt Best Direct in haar online TV winkel ook scherp geprijsde dagaanbiedingen. Tijdens deze actie van de dag biedt Best Direct bekende TV artikelen aan met kortingen tot wel 90%.

Best Direct heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse Teleshopping TV én in de Nederlandse retail en is met haar TV webshop ook een vertrouwde partner voor alle originele 'Bekend van TV' artikelen.

USP's
• Snelle levering en uitgebreide betaalmogelijkheden in Nederland en België;
• Altijd acties / aanbiedingen richting consumenten;
• Hoog gemiddeld conversiepercentage;
• Hoge gemiddelde orderwaarde;
• Uitgebreide productfeed (specifieke feed op aanvraag mogelijk);
• Specifieke banners in overleg beschikbaar;
• Aantrekkelijke commissie voor het gehele productaanbod.

Best Direct staat open voor alle ideeën en suggesties vanuit publishers ten behoeve van website / services verbeteringen. Daarnaast staat Best Direct ook open voor alle commerciële aanbiedingen welke als doel hebben om gezamenlijk te kunnen groeien.