Aktiesport.nl

Aktiesport.nl is de grootste sportretailketen van Nederland. Met meer dan 180 winkels in Nederland en shop-in-shops binnen Scapino is Aktiesport.nl altijd dichtbij. Aktiesport.nl heeft een grote naamsbekendheid en biedt een compleet portfolio van de grootste A-merken aan op sportgebied.

Bij Aktiesport.nl vindt u sport- en casualkleding, schoenen en accessoires van bekende A-merken tegen de scherpste prijzen van Nederland. Met bekende A-merken als Nike, Adidas, Ellesse, Le Coq Sportif, Puma, Helly Hansen, Maui en Champion bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Uniek aan Aktiesport.nl is het prijsniveau. Standaard ligt de gemiddelde prijs 10% lager dan bij andere aanbieders. Dit staat los van alle spectaculaire acties en aanbiedingen!

Ook heeft de webwinkel van Aktiesport de afgelopen jaren naam gemaakt als zijnde een van de grootste online sportwarenhuizen van Nederland. Via www.aktiesport.nl is het gehele assortiment binnen handbereik.. U vindt op de webshop speciale en uitgebreide web-only collecties die exclusief verkrijgbaar zijn bij Aktiesport.nl.

Aktiesport biedt de optie om een bestelling af te leveren in de één van de vele winkels zonder verzendkosten. Bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, dit kan gratis in één van de filialen. Het gehele jaar door zijn er spectaculaire kortingen en acties op verschillende artikelen en collecties. Hier bovenop zijn er regelmatig speciale koopavonden waarbij er extra korting wordt gegeven bovenop alle huidige akties en kortingen! Aktiesport is de grootste sportretailketen van Nederland met een hoofdkantoor in Aalsmeer en meer dan 100 winkels in heel Nederland. Ze zijn dus altijd dichtbij, maar ook thuis winkelen kan via onze webshop. En zelfs in onze winkels vind je internetschermen. Daardoor is je maat altijd aanwezig, ook al heeft het filiaal jouw maat niet op voorraad. Zo grijp je nooit meer mis. Aktiesport is hiermee uniek in Nederland!