50five.nl

50five wil mensen inspireren hoe zij hun huis en leven comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is smart home. Smart home bestaat uit producten als slimme thermostaten en Slimme verlichting. De doelgroepen zijn gepersonifieerd aan de hand van ‘life changing moments’, voorbeelden zijn jonge koppels die voor het eerst een huis kopen, een eerste baby krijgen, maar ook gepensioneerden die meer tijd te besteden hebben om hun huis en leven comfortabeler te maken.

Wat 50five uniek maakt is de expertise en support die zij leveren. Klanten kunnen kosteloos, via telefoon of email, gebruik maken van de installatie helpdesk. Deze bestaat uit experts die klanten door het installatieproces kunnen leiden. Alle producten zijn getest door 50five experts alvorens deze worden verkocht. 50five heeft de ambitie om de smart home expert te worden. Door strategische inkoop kunnen er aantrekkelijke vergoedingen worden geboden aan publishers.

USP's
o 55 dagen uitproberen;
o Gratis retourneren ;
o Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;
o Voor 12.00 besteld, vandaag in huis! (Same Day Delivery);
o Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

50five.nl gelooft in inspiratie. 50five.nl wil mensen inspireren hoe zij hun huis comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is home automation. Dankzij home automation is het mogelijk om op een eenvoudige manier je huis comfortabeler maken en besparen op je energierekening. 50five.nl biedt een breed assortiment aan producten en diensten en blijven continu op zoek om dit voortdurend te verbeteren. Voorbeelden zijn de slimme thermostaat en slimme lampen. 50five.nl beschikt daarnaast over de passende kennis om de klant te voorzien van advies op maat.