Victoria Milan (NL)

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers over de hele wereld.
Naamsbekendheid In zeer belangrijk voor Victoria Milan, daarom heeft Victoria Milan een enorme (offline) marketing afdeling die ervoor zorgt dat Victoria Milan veel benoemd wordt in persberichten (kranten en tijdschriften) en op de tv en radio. Omdat Victoria Milan een Affaire dating website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen is het zeer belangrijk voor ons dat de vrouw naar man-verhouding echt hoog is. Er is niets vervelender voor een vrouw dan het krijgen van een miljoen berichten van mannen, omdat ze niemand anders hebben om aan te schrijven.

Het aanbrengen van vrouwen is zo belangrijk voor ons dat we hebben besloten om nieuwe vrouwelijke leden anders te benaderen dan onze concurrenten. Vrouwen krijgen namelijk een gratis lidmaatschap.
Het geld wordt gemaakt door mannelijke leden met een abonnement model. Voor deze campagne hebben we besloten om te werken aan een PPS-model, zodat jij als publisher een eenmalige betaling bij hun eerste aankoop zal ontvangen, dus Victoria Milan neemt het risico en niet jij als publisher.
Victoria Milan biedt gebruikers in meer dan 20 verschillende landen de gelegenheid om wereldwijd een lokale affaire.

Betalingen zijn gelokaliseerd, variƫrend van Paypal om Credit Card met alles wat daar tussen, om lid te worden en te betalen voor het abonnement zo eenvoudig en lokaal mogelijk. Victoria Milan's Doelgroep zijn mensen getrouwd of in een relatie op zoek naar bedriegen hun partner. Leeftijdsgroep in het algemeen 30+ en eenzame huisvrouwen zijn Victoria Milan's meest waardevolle bezit, als het doel is gemakkelijker voor bedrieger te bedriegen en niet gepakt te maken.

Bezoekers uit andere landen worden automatisch geforward naar het de juiste GEO.

De CPA word vergoed als tot de eerste aankoop over gegaan word.
Targeting advies is op mannen.

Mannen hebben minder functionaliteiten en de conversie hiervoor zal dan ook vele malen hoger zijn.
Vrouwen worden ook vergoed, maar deze krijgen meer functionaliteiten.